Welkom bij onze scanwinkelUitstekende kwaliteit voor een lage prijs en maatschappelijk betrokken.

Laat uw dierbare herinneringen niet verstoffen.

Scanwinkel  heeft de oplossing voor al uw dia’s, negatieven, film video en elpees, die opgeborgen in de bekende schoenendoos op zolder staan. Laat uzelf en anderen genieten van uw opnames die u destijds met zorg gemaakt hebt.  Zij en u zullen verrast zijn door de beelden en de kwaliteit die wij tevoorschijn halen. 

Waarom scannen?

Oude beelden verliezen hun kwaliteit, ze slijten worden vuil of raken beschadigd. Door ze te laten scannen wordt de kwaliteit verbeterd, de beelden worden frisser en helderder. Stofjes en krasjes worden weggewerkt  De beelden zijn toegankelijk en gearchiveerd, waardoor het zoeken naar die enen foto een stuk eenvoudiger wordt. De beelden zijn eenvoudig te bekijken en te delen met anderen zonder dat er een oude projector en scherm van zolder gehaald moet worden.  U kunt ze nu op de computer televisie, telefoon of ander nieuw medium bekijken. Ook kunt u ze laten afdrukken, op websites plaatsen, fotoboeken van laten maken enz.

Uitstekende kwaliteit.
Wij werken met professionele apparatuur zoals de Nikon scanners, die een hoge scanresolutie kunnen scannen. De kwaliteit van deze scanners is nog ongeëvenaard, hier kan geen flatbedscanner, of andere scanner tegenop
Lage prijs
Ons doel is om mensen met een autisme stoornis zinvol werk aan te bieden en hun mee willen laten doen in de maatschappij. Natuurlijk willen wij een bedrijf wat rendabel is, maar winst is niet het hoogste doel wat wij willen bereiken. 


Maatschappelijk verantwoord
Scanwinkel wordt gerund door mensen met een autisme stoornis, die hierin begeleid worden door deskundige begeleiders. De medewerkers die bij ons werken hebbeb een psychische beperking zoals een autisme stoornis en kunnen door de werkdruk niet in een reguliere baan werken. De werkdruk van de opdrachten ligt bij onze werkbegeleiders en niet bij onze medewerker. Waarom werken wij met mensen met een autisme stoornis? Onze Missie is om mensen met een psychische stoornis zoveel mogelijk mee te laten doen in de samenleving. Dit betekent dat wij het werk zo inrichten dat bijvoorbeeld mensen met een autisme stoornis dit werk kunnen doen. Zo heeft ieder een eigen werkplek, is er geen werkdruk en mag het werk regelmatig onderbroken worden. Waar wij niet op inleveren is kwaliteit en dat hoeft ook niet. Mensen met een autisme stoornis hebben een zeer goed ook voor detail en kunnen foutjes ontdekken die anderen over het hooft zien. Ze zijn zeer zorgvuldig en precies en hebben een goed geheugen. Deze kwaliteiten komen uitstekend van pas bij het scannen.

Graag helpen wij u met al uw scan wensen.

Veel winkel plezier!