Over Scanwinkel


Wie is Scanwinkel
Scanwinkel is een webwinkel, gespecialiseerd in het scannen van dia's, negatieven, foto's, video, film elpees, en documenten. Scanwinkel bestaat sinds 2008. Scanwinkel is een onderdeel van Weerwerk B.V. Weerwerk werkt voor en met mensen met een psychische beperking. Weerwerk wil dat deze mensen zinvol werk kunnen verrichten wat aansluit bij hun kwaliteiten en mogelijkheden. Weerwerk wil dan ook dat deze groep integreert in de samenleving, met andere woorden meedoen in de maatschappij.  

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Scanwinkel wordt gerund door mensen met een autisme stoornis, die hierin begeleid worden door deskundige begeleiders. De medewerkers die bij ons werken hebben een autisme stoornis en kunnen door de werkdruk niet in een reguliere baan werken. De werkdruk van de opdrachten ligt bij onze werkbegeleiders en niet bij onze medewerkers. Waarom werken wij met mensen met een autisme stoornis? Onze Missie is om mensen met een psychische stoornis zoveel mogelijk mee te laten doen in de samenleving, dit betekent dat wij het werk zo inrichten dat bijvoorbeeld mensen met een autisme stoornis dit werk kunnen doen. Zo heeft ieder een eigen werkplek, is er geen werkdruk en mag het werk regelmatig onderbroken worden. Waar wij niet op inleveren is kwaliteit en dat hoeft ook niet. Mensen met een autisme stoornis hebben een zeer goed oog voor detail en kunnen foutjes ontdekken die anderen over het hoofd zien. Ze zijn zeer zorgvuldig en precies en hebben een goed geheugen. Deze kwaliteiten komen uitstekend van pas bij het scannen.

Onderdeel van Weerwerk
Scanwinkel.nl is een onderdeel van WeerWerk. Weerwerk is een bedrijf dat werkzaam is in de Geestelijke Gezondheid Zorg. Ons doel is: positie verbetering voor mensen met psychische klachten. Onze missie is om ervoor te zorgen dat de mens met psychische klachten gewoon kan meedoen in de maatschappij. Wij willen dit bereiken met een bedrijf dat zich hiervoor inzet en wat een financieel gezond bedrijf is wat niet afhankelijk is van subsidies, maar dat zichzelf kan bedruipen. Ons doel is om mensen met een autisme stoornis zinvol werk aan te bieden en hen mee te laten doen in de maatschappij. Natuurlijk willen wij een bedrijf wat rendabel is, maar winst is niet het hoogste doel wat wij willen bereiken. 

Algemene bedrijfsgegevens

Scanwinkel onderdeel van Weerwerk B.V.  
Klarinetweg 16a  
4337RA Middelburg  
Tel. nummer  0118 639399
   
KvK nummer 5363007
BTW nummer NL850955944B01
Bankrekening  RABO 160361060
   
   


''